Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by CangCingCeng on Sat May 30, 2009 2:25 pm

Punten ah bade ngiring nimbrung di forum tasik nu raresik ieu sarta jalmina asyik-asyik. Very Happy

Nepangken ah simkuring................... Mulya

Nu sanesna atuh ulah ngan ukur nick name nya aja.....say ur real name nya dunk? Cool PD aja euy

CangCingCeng
Junior
Junior

Jumlah posting : 11
Join date : 30.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by jefri on Tue Jun 30, 2009 3:19 pm

wilujeung tepang ....................sareung pribados kang jefri urangna ciawi salm kenal we kasadayana

jefri
Junior
Junior

Jumlah posting : 19
Join date : 30.06.09
Age : 36
Lokasi : ciawi tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by kristz07 on Wed Jul 01, 2009 7:53 pm

sim abdi angga ...

wilujeng tepang kang jefri sareng kang mulya ...

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by jefri on Mon Jul 06, 2009 2:06 pm

sami sami kang mulya,di palihan mana salira linggih mamanawian sim kuring hoyong teurang.......

jefri
Junior
Junior

Jumlah posting : 19
Join date : 30.06.09
Age : 36
Lokasi : ciawi tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by CangCingCeng on Mon Jul 06, 2009 7:33 pm

tah kitu pan enak...hehehe.....abi linggih di Mitra Batik kang......nepangkeun oge ka kang jefri sareng kang angga.....duh mani asa dilembur uy heheheh Very Happy

CangCingCeng
Junior
Junior

Jumlah posting : 11
Join date : 30.05.09

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by jefri on Mon Jul 06, 2009 10:21 pm

hatur nuhun kang angga uarangna kota mudah mudahan singjanteun baraya,hehehe insyaallah ke kaditu lah ari balanja ka kota tos lami tara ka kota da simkuringmah urang lembur ................... Very Happy

jefri
Junior
Junior

Jumlah posting : 19
Join date : 30.06.09
Age : 36
Lokasi : ciawi tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by kristz07 on Wed Jul 08, 2009 3:08 pm

sok atuh maen ka kota ... diantos ...

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by jefri on Wed Jul 08, 2009 10:13 pm

haturrr nuhuuuun aaaaaaaaaaaah

jefri
Junior
Junior

Jumlah posting : 19
Join date : 30.06.09
Age : 36
Lokasi : ciawi tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangken ka sadayana ( Say Ur Real Name? )

Post by Sponsored content Today at 12:58 pm


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik