kuring urang cisayong

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

kuring urang cisayong

Post by jefri on Thu Jul 02, 2009 3:26 pm

asalam'alaikum aah
ngenal keunami simkuring dedy hoyong ngariung didieu ngarah loba batur,kumaha daramang sadayana,mudah mudahan, sok atuh anu bede ngariuung lah sareung sim kuring didieu,
kuring asa kagagas aya forum iyeu nembe nyumpingan asa ka ubaran manah kumahrgi nuju di nagara arab sim kuring teuh asa di lembur ayeumanh tooos hela aah

jefri
Junior
Junior

Jumlah posting : 19
Join date : 30.06.09
Age : 36
Lokasi : ciawi tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik