Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Halaman 5 dari 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by hagie on Wed Jun 11, 2008 11:21 am

Ass.Wr.Wb


ngaraos bingah ayeuna aya forum kanggo uarang tasik,, hayu atuh wang sami2 rame keun

sok enggal gera lalebeut

hagie
New Comer
New Comer

Jumlah posting : 1
Join date : 11.06.08
Age : 32
Lokasi : rajapolah

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Wed Jun 11, 2008 6:34 pm

hayuuuu...

afro

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by didithh_njedh on Wed Jun 25, 2008 9:40 pm

mekum mas2 mbak2 skaliian .


i'm back . i'm back . i'm back !
nyiahahahha .

didithh_njedh
Super Senior
Super Senior

Jumlah posting : 165
Join date : 22.04.08
Age : 21
Lokasi : di*mana*sih*akk

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by mprit on Thu Jun 26, 2008 1:34 pm

budak leutik datang deui Neutral

mprit
Technical Support
Technical Support

Jumlah posting : 465
Join date : 20.04.08
Lokasi : Yogyakarta

Lihat profil user http://sudut-elevasi.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Tue Jul 08, 2008 11:38 pm

ass..
hampura pisan, sim ab nembee ayeuna tiasa gab dina ieu forum, hampura pisan!!!
langsung wae, nami ab rangga, kawitna mah ti SMAN2, tras ayeuna teh nuju nyerap elmu d ITB-Purwokerto (institut tanjakan baturraden). mung sakitu ti sim ab mah. salam kenalna wae kasadayana!!!
wass..

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Wed Jul 09, 2008 11:12 am

hallah si om kamana wae atuh...

baru nongol d forum...

padahal gabung sejak 25 April 2008

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by hana_azumi1403 on Wed Jul 09, 2008 11:17 am

waaLaikum saLam,,.......

teu kunanaon atuh om kristz,,...

nuju sibuk panginten kanari mah,,... Very Happy

hana_azumi1403
Premium
Premium

Jumlah posting : 413
Join date : 02.06.08
Age : 25
Lokasi : mangkubumi

Lihat profil user http://cieikang.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Wed Jul 09, 2008 10:27 pm

ari sibuk mah henteu, mung jarang w ngNETx!!! paling mun k warnet ngan ngopy-an pelm2 wungkl..
hampura, zorry krist, ok!! Very Happy
hatr nuhn pisn k hana..

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Wed Jul 09, 2008 10:57 pm

ngcopy pelm naon tah...

xixixixi....

yuk wang ramekeun ieu forum!!

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Fri Jul 11, 2008 2:53 pm

nya pelm2 hollywood nu alanyar lakh plus anime2 siip, trmasuk naruto!!!
ari pelm nukitu mah (--- sensor ---) ngadownload w!!!

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Fri Jul 11, 2008 2:55 pm

0keh2 hayu lakh wang ramekeun ieu forum!!!
krist u boga pelm2 nu kitu (---sensor ---) t?
i minta!!!
khe...

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Fri Jul 11, 2008 8:45 pm

ngobrolnya dibelakang aja om klo pengen yg kek gitu mah...

gx enak disini mah, terlalu vulgar...

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by hana_azumi1403 on Fri Jul 11, 2008 10:24 pm

sami2. .
duh s Aa nyarioskeun fiLm2 nu kitu. . Very Happy

hana_azumi1403
Premium
Premium

Jumlah posting : 413
Join date : 02.06.08
Age : 25
Lokasi : mangkubumi

Lihat profil user http://cieikang.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by Admin on Sat Jul 12, 2008 7:09 am

stress
tes smilley

Admin
Forum Founder

Jumlah posting : 97
Join date : 19.04.08
Age : 28

Lihat profil user http://taziex.nice-forum.net

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by Dewi_SJ on Wed Jul 16, 2008 2:07 pm

Assalaamu'alaikum..

tepangkeun,,
abi dewi alumni smanda..

eh,, ieu e-mail sareng ef es abi,,
add nyak?? Wink

black.rose2415@yahoo.com

met kenal nyak??

yu ah,, ntos heula,, marangga..

wassalaamu'alaikum... Smile

Dewi_SJ
New Comer
New Comer

Jumlah posting : 3
Join date : 22.05.08
Age : 27
Lokasi : Bandung

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Wed Jul 16, 2008 7:54 pm

hallah ieu ngan numpang lewat hungkul...
kumaha atuh???

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Sat Jul 19, 2008 1:16 pm

oeiiiii....

SEPPI PISAN ...

kamarana atuhhh!!??

stress

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by mprit on Mon Jul 21, 2008 12:07 pm

saya hadiiir!!! Very Happy

mprit
Technical Support
Technical Support

Jumlah posting : 465
Join date : 20.04.08
Lokasi : Yogyakarta

Lihat profil user http://sudut-elevasi.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by hana_azumi1403 on Wed Jul 23, 2008 3:56 pm

Smile sbuk om,,....

hana_azumi1403
Premium
Premium

Jumlah posting : 413
Join date : 02.06.08
Age : 25
Lokasi : mangkubumi

Lihat profil user http://cieikang.blogspot.com

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Fri Jul 25, 2008 7:16 pm

ngorong heula mbah...
zorry!!!
he...

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by pRiNcE_QiH on Fri Jul 25, 2008 11:45 pm

hoaaammm,,

baru bangun dari tidur panjang,,heuuuu.. Rolling Eyes

geus lila euy tara ka forum deui,,,geus rame oge geuning...

bounce

pRiNcE_QiH
Junior
Junior

Jumlah posting : 37
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : Tasik&Bandung

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Sat Jul 26, 2008 7:43 am

aeh c mbah kmn wae tuwh???
lm bgt hibernasi'ny!!!

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by pRiNcE_QiH on Sat Jul 26, 2008 12:04 pm

beuh hibernasi,,emang aing sato???zzz

kumaha SNMPTN??lah sia mah mang weuh niat,,,niatna neangan awewe,,,huakakak,,,

pRiNcE_QiH
Junior
Junior

Jumlah posting : 37
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : Tasik&Bandung

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by incmah on Sat Jul 26, 2008 2:43 pm

jn9n b0ngkar rhsia war0en9 d0nk!!!

nepan9kn abdee...
Very Happy

incmah
Premium
Premium

Jumlah posting : 338
Join date : 25.04.08

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by kristz07 on Sat Jul 26, 2008 7:10 pm

alo faqihhh, alo MAH!!!

ahahahahah~

cheers

kristz07
Administrator
Administrator

Jumlah posting : 890
Join date : 20.04.08
Age : 28
Lokasi : tasikmalaya

Lihat profil user

Kembali Ke Atas Go down

Re: Nepangkeun Abdi... (member campur2)

Post by Sponsored content Today at 12:58 am


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Halaman 5 dari 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik